Testimoniale

“Colaborarea cu Cristina este atat o provocare pentru mine, cat si o surpriza neasteptat de placuta. De ce provocare? Pentru ca mi-a castigat increderea intr-o singura clipa! M-a determinat sa imi doresc sa ii ascult sfaturile si ghidarea astfel incat sa imi ies din zona de confort, altadata nici macar luand in calcul o astfel de posibilitate.

Iar surpriza atat de placuta a survenit de pe urma faptului ca mi se adreseaza potrivit personalitatii, asteptarilor si nevoilor mele. Desi cu o atitudine profesionista si cu o strategie bine structurata, este o persoana care comunica cald si intr-un mod casual oamenilor, autentic si sincer.

Vreau sa cred ca aceasta colaborare cu Cristina va fi una de lunga durata. Ii sunt extrem de recunoscatoare pentru energia si eforturile sustinute in a ma ajuta sa imi depasesc convingeri limitative si temeri pentru care altadata nici nu aveam curaj sau disponibilitate sa le infrunt pentru a le depasi.”

Iermina Herciu
Coach, Bucuresti

“Pe mine m-a ajutat sa realizez care este perceptia celor din jur asupra brandului meu, ce ma defineste si in ce mod sa comunic in online.

Acestea au facut sa atrag clientii potriviti nisei pe care mi-am dorit sa o promovez aducandu-mi cresterea veniturilor, dar si satisfactie profesionala.”

Diana Zanfir
Psihoterapeut si Presedinte Evolution Center, Bucuresti

“Cristina a facut ca acest din curs de Brand Personal sa fie un curs “live changing”. Energia, pasiunea si implicarea cu care personalizeaza informatiile din curs pentru fiecare profesie in parte este ceea ce te face sa o adori. Am ramas profund impresionata de modul practic in care sustine informatia prin diferite exercitii si practici online.  Mersi Cristina si raman profund recunoscatoare.”

Madalina
Psihoterapeut, Constanta

“Cristina este expertul care stie sa te faca sa vezi obiectiv si sa-ti reorganizezi activitatea incat sa-ti atingi scopul propus. Pe mine m-a ajutat sa realizez care este perceptia celor din jur asupra brandului meu si in ce mod sa comunic in online.”

Raluca Constantin
Designer & Consultant in imagine, Bucuresti

“Sunt un om pasionat de marketing inca la inceput de drum si consider ca ar trebui sa am cel putin un minim de cunostinte in aproape toate nisele marketingului. Asa ca eu caut oameni de marketing la fel de pasionati, profesionisti si de la care pot sa invat. Pe Cristina am vazut-o in cadrul unei conferinte la Cluj-Napoca anul trecut si pot sa spun ca mi-a placut enorm stilul ei si de atunci ii urmaresc activitatea. Acum am avut sansa sa particip la cursul de Brand Personal, sa interactionez cu Cristina si ma bucur enorm ca am dat de un om asa fain care ne-a impartasit atat de multe lucruri”

Daiana Moldovan
Expert in marketing, Cluj Napoca

“A fost o călătorie minunată, în care am descoperit cum reputaţia profesională poate fi construită structurat. Am plecat cu informaţii practice care îmi vor fi de ajutor nu numai mie, ci şi clienţilor mei.”

Andreea Voicu
Consilier Vocational , Bucuresti

“Pentru mine totul a fost ca un generator de idei și soluții. Am obţinut mai multă claritate, o listă de bune practici pentru construirea unui Brand personal de succes, dar mi-am însușit și cunoștințe tehnice pentru campaniile Facebook. Cristina este un om dedicat obiectivelor. Este cea mai bună investiție pe care o poate face cineva care își dorește sa-și construiască un Brand personal de succes”

Mihaela Mocanu
nutritionist, Bucuresti

PREGATIT PENTRU A FACE LUCRURI MARETE CU BRANDUL TAU?

Rezerva o SESIUNE
GRATUITA cu mine

Rezerva o sesiune GRATUITA de 45 de minute cu mine personal pentru a obtine claritate despre cum sa obtii rezultatele dorite si pasii exacti de care ai nevoie pentru a accelera cresterea brandului tau!

cristina norocel

Ai ajuns pe această pagină pentru un motiv și sunt extrem de încântată să vorbesc personal cu tine. Acesta este următorul pas în călătoriata către construirea unui brand și a unei afaceri care să îți schimbe viața, să iți trăiești visul și să ai un impact în lume cu abilitățile tale!

Datorită disponibilității foarte limitate, te rog să aplici pentru una dintre aceste sesiuni gratuite doar daca ești hotărât să îți intensifici potențialul. 

Pentru a rezerva sesiunea gratuită te rog să completezi și trimiți formularul de mai jos.

Aștept cu nerăbdare să vorbesc cu tine în curând!

Cea mai puternică forță din personalitatea umană este nevoia de a rămâne în concordanță cu modul în care ne definim pe noi înșine.

Intra in contul tau