Consultanță Strategie Marketing

Rolul unui consultant de marketing este considerat unul dintre cele mai importante roluri din industria de marketing din ultimii ani. În esență, rolul unui consultant de marketing este considerat cel al unui consilier și strateg extrem de profesionist care poate ajuta departamentul de marketing sau compania să atingă obiectivele de afaceri.

Pentru antreprenorii care se simt pregătiți să lucreze strategic și să își ducă afacerea la un alt nivel.

Nu mai spune „O voi face când …” și începe să acționezi astăzi!

Când și de ce să angajezi un consultant de marketing?

În principal, companiile tind să angajeze un consultant de marketing pentru a le ajuta la obținerea unei analize eficiente a pieței și a consumatorului. În unele cazuri, companiile sunt mai dornice de o perspectivă al aceluia al “treilea” ochi pentru a revizui strategia de marketing și performanța companiei. Nevoile pot varia în funcție de natura afacerii, industriei și dimensiunea companiei.

Start-up-uri și întreprinderi mici

Afacerile mici și startup-urile nu își pot permite, de obicei, să angajeze profesioniști cu normă întreagă în marketing și au tendința de a angaja poziții de junior în marketing. Consultantul în strategia de marketing poate ajuta startup-ul în stabilirea strategiei de marketing.

Companii de dimensiuni medii

Firmele de dimensiuni medii au de obicei echipe de marketing dedicate, precum și agenții de marketing. Angajarea unui consultant poate ajuta companiile cu următoarele misiuni cheie:

De ce consultanță strategică de marketing cu mine?

Imagineză-ți că ai strategiile, instrumentele și îndrumarea de care ai nevoie…

Cristina Norocel, your marketing strategist

cristina norocel

De-a lungul vieții, am întâlnit atât de mulți oameni de convinși că au trăit o viață unică, de roman, încât am ajuns să cred că este foarte greu să vorbești obiectiv despre tine. Cu toate acestea, timpul mi-a demonstrat că, daca știi să extragi esența, daca înțelegi ce îi interesează pe ceilalți să știe despre tine, ce anume din ce ești tu vine în întâmpinarea nevoilor lor pentru a le rezolva, atunci ai găsit cheia.

Sunt Cristina Norocel și, de când mă stiu, lucrez în marketing, un domeniu în care obosești mult, dar de care nu te saturi niciodată pentru că e extrem de dinamic și de ofertant. Dar, oricât de multe fațete și valențe ar avea, marketingul se va sprijini mereu pe câțiva piloni de bază pe care creativitatea țese mereu nestingherită noi și noi „veșminte”. Or, tocmai acești piloni îi stiu eu pe de rost.

Fascinată de această frumusețe, flexibilitate și putere creativă pe care o solicită marketingul, după multe succese și eșecuri, am atins nivelul de consultant în marketing, după ani întregi de muncă și dăruire.

Pe scurt, din punct de vedere profesional, mă caracterizez prin:

Mai mult decât atât, sunt membră în diverse comunități de business în care prestez muncă voluntară, special pentru a mă familiariza cu cât mai multe perspective, dar și a descoperi problemele antreprenorilor de la noi, ceea ce îmi asigură totodată și un background excelent pentru a-mi extinde networking-ul și a mă dezvolta continuu. Colaborez cu revista Cariereonline, unde scriu despre subiecte de interes general din domeniul în care activez, iar în timpul liber, mă dedic pasiunii mele pentru studierea Holocaustului.

Aș avea, desigur, multe altele de spus despre mine, însă cred că cel mai important este să știi că iubesc ceea ce fac și că sunt oricând bucuroasă să îmi pun la dispoziția ta cunoștințele pe care le dețin, precum și întreaga experiență acumulată, astfel încât întâlnirea cu mine să fie și pentru tine o adevărată bucurie și să te ajute să îți duci la îndeplinire cu succes planurile de business pe care le ai.

Abia aștept să lucrăm împreună. Sunt sigură că vom face o echipă excelentă.

NU MAI SPUNE „O VOI FACE CÂND ...” ȘI ÎNCEPE SĂ ACȚIONEZI ASTĂZI!

Ai ajuns pe aceasta pagina pentru un motiv si sunt extrem de incantata sa vorbesc personal cu tine. Acesta este urmatorul pas in calatoria ta catre construirea unei afaceri care sa iti schimbe viata, sa iti traiesti visul si sa ai un impact in lume!

Datorita disponibilitatii foarte limitate, te rog sa aplici pentru una dintre aceste sesiuni gratuite doar daca esti hotarat sa iti intensifici potentialul afacerii.  

Pentru a rezerva sesiunea gratuita te rog sa completezi si sa trimiti formularul de mai jos.

Astept cu nerabdare sa vorbesc cu tine in curand!

Cea mai puternica forta din personalitatea umana este nevoia de a ramane in concordanta cu modul in care ne definim pe noi insine.

Intra in contul tau

DESCARCĂ GRATUIT EBOOK-UL!