Consultanta Strategie Marketing

Rolul unui consultant de marketing este considerat unul dintre cele mai importante roluri din industria de marketing din ultimii ani. In esenta, rolul unui consultant de marketing este considerat cel al unui consilier si strateg extrem de profesionist care poate ajuta departamentul de marketing sau compania sa atinga obiectivele de afaceri.

Pentru antreprenorii care se simt pregatiti sa lucreze strategic si sa isi duca afacerea la un alt nivel. 

Nu mai spune „O voi face cand …” si incepe sa actionezi astazi!

Cand si de ce sa angajezi un consultant de marketing?

In principal, companiile tind sa angajeze un consultant de marketing pentru a le ajuta la obtinerea unei analize eficiente a pietei si a consumatorului. In unele cazuri, companiile sunt mai dornice de o perspectiva al aceluia al “treilea” ochi pentru a revizui strategia de marketing si performanta campaniei. Nevoile pot varia in functie de natura afacerii, industriei si dimensiunea companiei.

Start-up-uri si intreprinderi mici

Afacerile mici si startup-urile nu isi pot permite, de obicei, sa angajeze profesionisti cu norma intreaga in marketing si au tendinta de a angaja pozitii de junior in marketing pe care ii pot permite. Consultantul in strategia de marketing poate ajuta startup-ul cu misiunea acestora in stabilirea strategiei de marketing.

Companii de dimensiuni medii

Firmele de dimensiuni medii au de obicei echipe de marketing dedicate, precum si agentii de marketing. Angajarea unui consultant poate ajuta companiile cu urmatoarele misiuni cheie:

De ce consultanta in marketing cu mine?

cristina norocel

Imagineza-ti ca ai strategiile, instrumentele si indrumarea de care ai nevoie…

Cristina Norocel, your marketing strategist

cristina norocel

De-a lungul vietii, am intalnit atat de multi oameni de convinsi ca au trait o viata unica, de roman, incat am ajuns sa cred ca este foarte greu sa vorbesti obiectiv despre tine. Cu toate acestea, timpul mi-a demonstrat ca, daca stii sa extragi esenta, daca intelegi ce ii intereseaza pe ceilalti sa stie despre tine, ce anume din ce esti tu vine in intampinarea nevoilor lor pentru a le rezolva, atunci ai gasit cheia.

Sunt Cristina Norocel si, de cand ma stiu, lucrez in marketing, un domeniu in care obosesti mult, dar de care nu te saturi niciodata pentru ca e extrem de dinamic si de ofertant. Dar, oricat de multe fatete si valente ar avea, marketingul se va sprijini mereu pe cativa piloni de baza pe care creativitatea tese mereu nestingherita noi si noi „vesminte”. Or, tocmai acesti piloni ii stiu eu pe de rost.

Fascinata de aceasta frumusete, flexibilitate si putere creativa pe care o solicita marketingul, dupa multe succese si esecuri, am atins nivelul de consultant in marketing, dupa ani intregi de munca si daruire. 

Aceasta calitate a mea, de consultant in marketing, consider eu ca este acel ceva care poate veni in intampinarea nevoilor tale, care te poate ajuta sa te dezvolti si sa te sustina pe drumul tau in cariera, fie ca vrei sa devii un angajat de top, un freelancer de succes sau un antreprenor recunoscut in mediul sau de business.

Pe scurt, din punct de vedere profesional, ma caracterizez prin:

Mai mult decat atat, sunt membra in diverse comunitati de business in care prestez munca voluntara, special pentru a ma familiariza cu cat mai multe perspective, dar si a descoperi problemele antreprenorilor de la noi, ceea ce imi asigura totodata si un background excelent pentru a-mi extinde networking-ul si a ma dezvolta continuu. Colaborez cu revista Cariereonline, unde scriu despre subiecte de interes general din domeniul in care activez, iar în timpul liber, ma dedic pasiunii mele pentru studierea Holocaustului.

As avea, desigur, multe altele de spus despre mine, insa cred ca cel mai important este sa stii ca iubesc ceea ce fac si ca sunt oricand bucuroasa sa imi pun la dispozitia ta cunostintele pe care le detin, precum si intreaga experienta acumulata, astfel incat intalnirea cu mine sa fie si pentru tine o adevarata bucurie si sa te ajute sa iti duci la indeplinire cu succes planurile de cariera pe care le ai. 

Abia astept sa lucram impreuna. Sunt sigura ca vom face o echipa excelenta.

Nu mai spune „O voi face cand ...” si incepe sa actionezi astazi!

Ai ajuns pe aceasta pagina pentru un motiv si sunt extrem de incantata sa vorbesc personal cu tine. Acesta este urmatorul pas in calatoria ta catre construirea unei afaceri care sa iti schimbe viata, sa iti traiesti visul si sa ai un impact in lume!

Datorita disponibilitatii foarte limitate, te rog sa aplici pentru una dintre aceste sesiuni gratuite doar daca esti hotarat sa iti intensifici potentialul afacerii.  

Pentru a rezerva sesiunea gratuita te rog sa completezi si sa trimiti formularul de mai jos.

Astept cu nerabdare sa vorbesc cu tine in curand!

Cea mai puternica forta din personalitatea umana este nevoia de a ramane in concordanta cu modul in care ne definim pe noi insine.

Intra in contul tau