AI NEVOIE DE UN SPEAKER CAPTIVANT?

Cristina este o persoană care inspiră. Prezentările ei sunt bine cotate, deoarece sunt personalizate și implică publicul.

Foarte bine informată! Am văzut câțiva oameni diferiți vorbind despre acest subiect și mi-a oferit de departe cele mai bune informații pe această temă. Mulțumesc!

5/5

Personal Branding Keynote

Țoată lumea are un brand personal – întrebarea este dacă ești sau nu strategic în ceea ce privește elaborarea și poziționarea acestuia. Indiferent dacă este offline sau online, oamenii își fac impresii despre tine. În epoca Google, Facebook și LinkedIn creăm adesea impresii despre oameni fară să îi  întâlnim. Brandingul personal se referă la construirea proactivă a brandului tău pentru a atrage oportunitățile dorite. Indiferent de cariera ta sau de aspirațiile de business, un brand personal puternic este vital pentru succesul tău.

În speachurile mele vorbesc despre:

cristina norocel

De ce Cristina?

cristina norocel

Speakerul a fost fenomenal! Cristina a fost autentică și foarte pricepută (ca să nu mai vorbim de hilară!)

5/5

Ai ajuns pe această pagină pentru un motiv și sunt extrem de încântată să vorbesc personal cu tine. Acesta este următorul pas în călătoria ta către un eveniment de succes!

Aștept cu nerăbdare să vorbesc cu tine în curând!

Cea mai puternică forță din personalitatea umană este nevoia de a rămâne în concordanță cu modul în care ne definim pe noi înșine.

Intra in contul tau

DESCARCĂ GRATUIT EBOOK-UL!