Ai nevoie de un speaker captivant?

Cristina este o persoana care inspira. Prezentarile ei sunt bine cotate, deoarece sunt personalizate si implica publicul.

Foarte bine informata! Am vazut cativa oameni diferiti vorbind despre acest subiect si mi-a oferit de departe cele mai bune informatii pe aceasta tema. Multumesc!

Simona Petrut, participant Conferinta de Marketing dedicata Stomatologilor
5/5

Personal Branding Keynote

Toata lumea are un brand personal – intrebarea este daca esti sau nu strategic in ceea ce priveste elaborarea si pozitionarea acestuia. Indiferent daca este personal sau online, oamenii isi fac impresii despre tine. In epoca Google, Facebook si LinkedIn cream adesea impresii despre oameni fara sa ii  intalnim. Brandingul personal se refera la construirea proactiva a brandului tau pentru a atrage oportunitatile dorite. Indiferent de cariera ta sau de aspiratiile de business, un brand personal puternic este vital pentru succesul tau.

In speachurile mele vorbesc despre:

cristina norocel

De ce Cristina?

cristina norocel

Speakerul a fost fenomenal! Cristina a fost autentica si foarte priceputa (ca sa nu mai vorbim de hilara!)

Simona, participant eveniment organizat de BT Club
5/5

Ai ajuns pe aceasta pagina pentru un motiv si sunt extrem de incantata sa vorbesc personal cu tine. Acesta este urmatorul pas in calatoria ta catre un eveniment de succes!

Astept cu nerabdare sa vorbesc cu tine in curand!

Cea mai puternica forta din personalitatea umana este nevoia de a ramane in concordanta cu modul in care ne definim pe noi insine.

Intra in contul tau