Descoperă-ți Adevărata Imagine cu Pachetul Nostru de Consultanță pentru Brand Personal și Fotografie de Brand Personal!

Ai vise mari și un mesaj unic de transmis lumii? Noi suntem aici pentru a te ajuta să-ți pui în valoare autenticitatea și să-ți conturezi o prezență memorabilă prin brandul tău personal.

  •  Brand Personal Puternic:

Împreună, vom discuta esența brandului personal care să reflecte valorile tale, pasiunile tale și calitățile tale unice. Acesta este momentul să spui lumii cine ești cu adevărat și să creezi o conexiune autentică cu publicul tău.

  • Ședință Foto Profesională:

Fiecare imagine spune o poveste, iar fotografiile tale trebuie sa transmită esența brandului täu. Fotografa Alina Botica întelege importanța unei imagini autentice și a unui stil vizual consistent și te va ajuta să fii pe piață cu o imagine potrivită.

PREȚ: 1700 RON

Ce vei obține?

" Probabil te gândești că nu ești fotogenică. Stai liniștită, aud acest lucru de la majoritatea clientelor mele și cred că nimeni nu se naște fotogenic. Aici intervin eu ca și fotograf profesionist de portret. Îți promit că sesiunea ta foto va fi una lipsită de stres și că te voi ghida pe întreg parcursul ei, astfel încât să obținem cele mai frumoase portrete cu tine. "

Beneficii:

Investește în Tine și în Viitorul Tău:

Dezvoltarea unui brand personal puternic este un pas esențial pentru succesul pe termen lung. Fie că ești antreprenor, influencer, profesionist sau pur și simplu dorești să-ți pui în valoare povestea personală, acest pachet de consultanță te va ghida spre o prezență autentică și puternică.

Fiecare poveste are un început, iar a ta merită să fie spusă într-un mod unic și inspirațional.

Împreună, vom construi un brand personal care să îți ofere încredere, autenticitate și impact. Lasă-ne să îți arătăm cât de puternică poate fi adevărata ta imagine!

Intra in contul tau

DESCARCĂ GRATUIT EBOOK-UL!