Cursuri

Esti in cautarea inspiratiei cu privire la constructia, dezvoltarea si scalarea brandului personal? ACUM poti avea acces la cele mai bune exemple si idei, care te vor ajuta in procesul de dezvoltare a BRANDULUI PERSONAL, chiar daca nu stii de unde sa pornesti. Te ajut sa iti faci un plan clar de Branding Personal in 7 saptamani. 

Ai o idee si te gandesti sa o pui in aplicare? Esti si entuziasmat si un pic speriat de ceea ce urmeaza si ai vrea sa pleci la drum cu succes. Acest curs te va ajuta sa-ti validezi ideea si sa pornesti cu dreptul. Sau poate ai pornit deja, insa simti ca se poate mai mult? Gasesti aici idei si instrumente care te pot ajuta.

Inscrie-te la curs si afla impreuna cu Andreea Voicu si Cristina Norocel care este calea prin care viata ta profesionala se poate schimba definitiv in bine si, odata cu ea, si întreaga ta viata personala. Fii de partea ta si fa ceva bun pentru tine acum!

O să reușești să intri în Ads Manager cu încredere, o să știi exact ce fel de campanii să setezi, cu ce obiective și pentru ce audiențe.

Vrei sa afli mai multe despre cum te poti promova in mediul online pentru a obtine mai multi clienti sau pentru a deveni mai cunoscut in comunitatea ta (business sau cariera)?

Invata cum sa-ti construiesti un brand personal solid!

+ 0
participanti
+ 0
cursuri sustinute
+ 0
clienti

Intra in contul tau