"PRODUSELE SE FAC ÎN FABRICA, MĂRCILE SE FAC ÎN MINTE"

Walter Landor, specialist branding

Pentru antreprenorii care se simt pregătiți să se ridice deasupra zgomotului prin puterea brandului personal care le va schimba viața și afacerea..

Nu mai spune „O voi face când ...” și începe să acționezi astăzi!

Ai viziunea, impulsul și ești gata să crești!

Vrei că brandul tău să reflecte expertiza ta, stilul și vocea ta adevărată. Vrei să ieși din mulțime, să-ți atragi clienții de vis și să împărtășești talentele tale unice pentru a adaugă valoare și lumină lumii.

Stiu, de asemenea, că ești o persoană ambițioasă cu obiective mari.

Ești aceea persoană care vrea să se simta încrezătoare în gestionarea afacerii sale, concentrată pe adăugarea de valoare vieții altor persoane și să-și câștige existența făcând ceea ce îi place.

DAR AI NEVOIE DE AJUTOR, NU-I AȘA?

Imaginează-ți că ai strategiile, instrumentele și îndrumarea de care ai nevoie…

… Să-ți găsești vocea brandului tău, să străpungi îndoială de sine și amânarea și să apari în cele din urmă în lume cu un mesaj autentic și un brand clar și sigur.

Se întâmplă … poți!

Programul Personalizat de Consultanță a fost creat pentru antreprenori la fel ca tine.

DEJA AI EXPERTIZA ȘI EXPERIENȚA PENTRU A-ȚI CONSTRUI BRANDUL PERSONAL

Acum permite-mi să iți ofer claritate, încredere și strategie suplimentară pentru a împacheta tot ce ai tu de oferit lumii într-un brand personal impresionant, care te va ajuta să servești mai mulți clienți și să câștigi mai mulți bani.

Confuzia cu privire la de unde să încep și cum să pun totul împreună nu mai trebuie să fie povestea ta.

Și tu poți construi un brand care să te stabilească o autoritate cu impact maxim în domeniul tău … și fundația pentru acest lucru se poate face în sesiuni individuale cu mine.

Stiu că este posibil pentru tine, deoarece și eu am făcut-o pentru mine, clienții mei au făcut-o și poți și tu!

Deci, ce este mai exact acest program personalizat 1 la 1?

Acesta este programul meu personalizat 1 la 1, un program personalizat de consultanță și mentorat.

Este conceput pentru a-ți satisface nevoile în fiecare etapă a dezvoltării afacerii tale și te ghidează pas cu pas pentru a obține claritate, încredere și strategie pentru a-ți dezvolta brandul personal, a-ți identifica acel mesaj unic și a avea un impact online masiv cu brandul tău!

Ce primești?

O ședință (60 de minute) personalizată cu mine

Investiție: 450 RON

Personal Brand Accelerator

Investiție: 3600 RON

Daca ești pregătit pentru consultanță individuală la nivel premium pentru a crea rezultate transformative pentru viața, brandul și afacerea ta, dă click pe butonul de mai jos și rezervă-ți sesiunea gratuită de planificare a brandului tău pentru a afla mai multe și a vedea daca vom forma echipa ideală pentru brandul și afacerea ta.

Cristina Norocel, your personal brand consultant

cristina norocel

La vârstă de 24 ani lucram în departamentul de marketing al unei agenții de turism. Am fost mândră că lucram cu oameni cu experiență de la care urma să învăț multe din culisele promovării și comunicării. Și chiar am învățat multe. De la acel job am mai trecut și prin alte firme în diverse departamente de marketing și PR.

Am fost crescută în spiritul “trebuie să ai un job safe“. Însă de fiecare dată simțeam că lipsește ceva și anume autenticitatea mea. Mai exact acea libertatea de a alege cu cine și în ce mod să lucrez. Am fost nevoită să lucrez pentru clienți care nu împărtășeau aceeași viziune și valori cu cele pe care le aveam eu, ajungeam acasă obosită, stresată și dezamăgită. Simțeam câteodată că opiniile mele nu contează, că trebuie satisfăcut clientul și seful cu orice preț, deoarece ei îmi plăteau salariul.

Într-o zi am întâlnit o persoană minunată care mi-a spus: “Cristina, tu ai un potențial enorm, de ce nu iți dorești independența profesională?”. Era o persoană pe care o văzusem doar de 2 ori în viața mea până atunci și care nu avea nici un interes să nu am succes. Până în ziua respectivă tot ce auzeam în jurul meu era că nu voi putea, că trebuie să rămân în zona de siguranță a unui job, că viața de antreprenor nu este pentru mine. A fost nevoie de un singur om, o singură vorbă de încurajare venită la momentul potrivit și din ziua respectivă am decis că îmi doresc independența profesională și că voi reuși. Stiu că mulți își găsesc resursele în ei, însă în cazul meu a fost nevoie de un mic push din exterior pentru a lua decizia!

Și ce credeți?

Toate persoanele din jurul meu au avut dreptate. Nu a fost deloc ușor, am avut și un business în zona HoReCa care nu a avut succes. Iar apoi am deschis propria agenție de marketing și comunicare și inclusiv aici am avut în continuare parte de dezamăgiri, stres, multă, multă muncă și în continuare mă vedeam nevoită să lucrez cu anumiți clienți care nu erau pe aceeași lungime de undă cu mine.

Mă uitam în jurul meu la alți antreprenori, consultanți, freelanceri din diverse domenii care erau mult mai relaxați și care îmi spuneau : “Cristina, dacă nu te simți confortabil cu anumiți clienți, renunță la ei! Crește prețul, fă alte pachete de servicii etc.“. Toate mi se păreau sfaturi bune, dar pe care nu le puteam asimila în practică. I-am studiat pe toți acești consultanți, experți și antreprenori și mi-am dat seama că toți au branduri personale puternice. Și atunci am realizat că trebuie în primul rând să lucrez la mine, la brandul meu personal.

Când ai un brand personal puternic oamenii vin înspre tine pentru a le oferi soluții, iți cer sfatul, poți să iți stabilești tarifele și, mai ales, poți alege cu cine să lucrezi. Acum, după ce am investit și lucrat la brandul meu personal, lucrez cum vreau și cu cine vreau. Lucrez lună de lună cu oameni care îmi aduc împlinire și am colaborări permanente cu experți în diverse domenii. Am lansat cursuri online în care îi ghidez și pe alții care doresc să lucreze la brandul lor personal pentru a avea și ei libertatea de a lucra când, cum și cu cine doresc.

Cred cu tărie că un business de succes are nevoie de o strategie de marketing și branding solidă, care să fundamenteze strategia de comunicare. Cred în oameni și în puterea lor de a schimba lucrurile și tocmai de aceea din 2014 practic consultanța în marketing și comunicare pentru cei care vor să își dezvolte brandul și afacerea.

Sunt membră în mai multe organizații de business: MORE Networking, Business Women Forum Romania, Asociația Națională a Antreprenorilor din România.

Îmi ghidez viața după crezul “Cea mai puternică forță din personalitatea umană este nevoia de a rămâne în concordanță cu modul în care ne definim pe noi înșine .”

Sper să ne unim forțele pentru a exprima adevărată putere a brandului tău, foarte curând!

cristina norocel

NU MAI SPUNE „O VOI FACE CÂND ...” ȘI ÎNCEPE SĂ ACȚIONEZI ASTĂZI!

Ai ajuns pe această pagină pentru un motiv și sunt extrem de încântată să vorbesc personal cu tine. Acesta este următorul pas în călătoriata către construirea unui brand și a unei afaceri care să îți schimbe viața, să iți trăiești visul și să ai un impact în lume cu abilitățile tale!

Datorită disponibilității foarte limitate, te rog să aplici pentru una dintre aceste sesiuni gratuite doar daca ești hotărât să îți intensifici potențialul. 

Pentru a rezerva sesiunea gratuită te rog să completezi și trimiți formularul de mai jos.

Aștept cu nerăbdare să vorbesc cu tine în curând!

Cea mai puternică forță din personalitatea umană este nevoia de a rămâne în concordanță cu modul în care ne definim pe noi înșine.

Intra in contul tau

DESCARCĂ GRATUIT EBOOK-UL!